Ideal Standard introduceert Tiempo/Eurovit+ meubelassortiment: een perfecte balans tussen stijl, functionaliteit en duurzaamheid

Ideal Standard, een wereldleider in innovatieve badkameroplossingen, heeft Tiempo/Eurovit+ gelanceerd, een nieuwe meubelcollectie die een harmonieuze mix biedt van functionaliteit, betaalbaarheid en stijl. Tiempo/Eurovit+ is ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van huiseigenaren, architecten en ontwerpers en biedt een overtuigende combinatie van flexibel ontwerp en moderne esthetiek.

De collectie is verkrijgbaar in vier moderne afwerkingen die passen bij diverse ontwerpvoorkeuren. Twee gelakte melamineafwerkingen, waaronder glanzend wit en glanzend grijs, bieden een eigentijdse uitstraling, terwijl twee houtmelamineafwerkingen, licht eiken en de donkere houtskleur flint hickory, warmte en textuur in de ruimte brengen. Het greeploze ontwerp van de collectie draagt bij aan de strakke en moderne esthetiek, waardoor de meubels een harmonieuze, ingetogen uitstraling krijgen en het schoonmaken ook eenvoudiger wordt, omdat er geen kleine hoekjes zijn waar vuil zich kan nestelen.

Flexibiliteit en veelzijdigheid waren belangrijke overwegingen bij de ontwikkeling van het meubelprogramma Tiempo/Eurovit+. Verkrijgbaar in wandmodellen met optionele potensets en vloerstaande modellen. Klanten kunnen de configuratie kiezen die het beste bij hun ruimte past. De kasten zijn 44 cm diep en verkrijgbaar in breedtes variërend van 50 cm tot 120 cm, met modellen met deuren of verschillende ladeconfiguraties, allemaal met hoogwaardige softclose geleiders voor een soepele werking. Voor extra gemak worden de Tiempo/Eurovit+ meubelen volledig gemonteerd geleverd en inclusief wandhangers, waardoor een probleemloos installatieproces wordt gegarandeerd.

Het Tiempo/Eurovit+ assortiment wordt compleet gemaakt door de bijpassende wastafels, met een zacht rechthoekig ontwerp dat perfect bij het meubilair past.

In lijn met het Singular™-concept van Ideal Standard zijn de meubelen van Tiempo/Eurovit+ compatibel met wastafels uit het bredere productportfolio van het bedrijf, terwijl de wastafels ook kunnen worden geïnstalleerd met andere meubelseries van Ideal Standard. Deze aanpak biedt huiseigenaren, architecten en ontwerpers de flexibiliteit om de gewenste esthetiek te creëren.

Naast het bieden van veelzijdigheid en onderlinge compatibiliteit, geeft Ideal Standard prioriteit aan duurzaamheid. Het Tiempo/Eurovit+ meubilair is daarop geen uitzondering, gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout en ontworpen in lijn met de EcoLogic-aanpak van Ideal Standard voor duurzame productontwikkeling.

Emmanuel Veillon, VP Sanitaryware bij Ideal Standard, zei: “We zijn verheugd om Tiempo/Eurovit+ op de markt te introduceren en onze klanten een betaalbare, functionele en stijlvolle collectie te bieden.

“Met zijn moderne afwerkingen, veelzijdige ontwerpmogelijkheden en milieuvriendelijke materialen is Tiempo/Eurovit+ de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een eigentijdse, praktische en zeer betaalbare badkameroplossing.”

Tiempo/Eurovit+ is nu verkrijgbaar. Voor meer informatie over de nieuwe collectie en andere producten van Ideal Standard kunt u terecht op:  Collectie | Ideal Standard