Ideal Standard introduceert ‘Singular™’

Ideal Standard heeft Singular™ gelanceerd, een nieuwe benadering van bouwspecificaties die de diepgaande productkennis, sectorexpertise en ontwerpservice van het bedrijf samenbrengt, zodat klanten gemakkelijk uit duizenden producten kunnen kiezen om tot de juiste oplossing voor hun ruimte te komen.

Het Singular concept van Ideal Standard is een eenvoudig, flexibel proces waarbij klanten slechts één leverancier en één vast aanspreekpunt nodig hebben, maar toch toegang hebben tot onbeperkte inspirerende badkameroplossingen uit alle mogelijke productcategorieën, waaronder inbouwreservoirs, toiletten, kranen, wastafels, meubels, baden, douchevloeren, wanden en -systemen en bijpassende accessoires.

Singular is speciaal ontwikkeld om het ontwerp en invulling van een badkamer en sanitaire ruimte te stroomlijnen door het selectieproces te vereenvoudigen, zonder dat het ten koste gaat van de creativiteit. Het stelt klanten - van architecten en ontwerpers tot retailers, handelaars en eindgebruikers - in staat om op maat gemaakte ontwerpen te creëren, of het nu voor hotels, kantoren, openbare ruimtes, zorginstellingen of woningen is.

Het one stop shop concept Singular is gebaseerd op een grondig begrip van de behoeften van zowel klanten als sectoren. Met het brede assortiment van het bedrijf, innovatieve productontwerpen en hoogwaardige technologieën, worden allemaal oplossingen samengebracht die het leven voor iedereen gemakkelijker maken. Wat voor type badkamer of sanitaire ruimte je hebt, welk type design je aanspreekt of welke specifieke wensen er voor een bepaalde branches ook zijn, Singular biedt alles om deze concepten tot leven te brengen en eenvoudig aan te passen voor een resultaat op maat.

Of klanten nu op zoek zijn naar een doucheruimte in de trendkleur Silk Black, een elegante badkamer met de tijdloze Linda-X-collectie of een opvallende toiletruimte rond de iconische Tipo-Z-wastafel, ze kunnen erop vertrouwen dat alle producten binnen de voorgestelde oplossingen naadloos samen werken, niet alleen qua design maar ook qua performance.

Roberto Palomba, chief design officer bij Ideal Standard, zei: "Voor mij vertegenwoordigt Singular een toolkit, één die elke ontwerper kan gebruiken om componenten voor de perfecte badkamer of sanitaire ruimte te vinden. Hiermee kunt u producten combineren, aangepast aan verschillende modellen, afwerkingen en maten, wat resulteert in meerdere oplossingen die allemaal hun eigen identiteit hebben. Singular is de definitie van de creatieve mogelijkheden van Ideal Standard. Mensen de keuze geven op een manier die het hele proces vereenvoudigt.”

Jan Peter Tewes, CEO Ideal Standard, voegt toe: "Of het nu gaat om een klein project of 100 badkamers, ons praktische advies, onze op maat gemaakte ontwerpservice en ons zeer ervaren team zorgen ervoor dat we elk project kunnen ondersteunen en harmonie creëren met de visuele continuïteit van onze productseries. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid om onbeperkte oplossingen uit ons brede productportfolio te verkennen - allemaal in de vorm van een eenvoudig, samenhangend proces. Het is niet alleen een snellere en makkelijkere manier om beslissingen te nemen, maar ook een efficiëntere manier voor klanten om de oplossing die ze nodig hebben, op tijd en binnen het budget te krijgen.”

Singular vertegenwoordigt een evolutie van de missie van het bedrijf om design en innovatie te combineren om het leven van zijn klanten beter te maken. Om het merk in de toekomst te ondersteunen, zal Singular worden getoond in een verscheidenheid aan inspirerende materialen, waaronder de aankomende Sector Boeken van Ideal Standard, die klanten ondersteunt bij het stroomlijnen in het specificatieproces.

Voor meer informatie bezoek: https://www.idealstandard.nl/over-ons/ons-verhaal